5 redenen om een refurbished iPhone te kopen

5 redenen om een refurbished iPhone te kopen

Bijna iedereen wordt blij van Apple’s iPhones. Echter, niemand wordt blij van de hoofdprijs die je ervoor moet betalen. De prijs is daarom dé reden om te kiezen voor een refurbished iPhone. In dit artikel geven je nog meer redenen waarom refurbished een heel slimme investering is.

Top 5 waarom refurbished

1. Prijs

2. Kwaliteit

3. Duurzaamheid

4. 2 jaar garantie

5. Recent en eerder uitgebrachte modellen

De bovenstaande punten gelden wel als je refurbished Apple koopt bij professionele refurbishing aanbieders. Maar hoe weet je nu wie dat zijn? Hoe weet je welke partijen transparante productcondities garanderen en over 1.5 jaar nog de garantieregeling zullen nakomen. Hier is in 2019 een kwaliteitslabel voor in het leven geroepen.

Het Keurmerk Refurbished scheidt sinds 15 maart 2019 het kaf van het koren. Gezien de refurbished Apple-markt wel iets langer bestaat is dit nog vrij pril. Partijen die over het Keurmerk beschikken worden jaarlijks gecontroleerd door onafhankelijke organisaties op kwaliteit en financiële stabiliteit. Hierdoor weet je ook dat afspraken op termijn worden nagekomen.

Forza Refurbished is de eerste refurbished Apple aanbieder met het Keurmerk Refurbished.

THIS IS FORZA.

Een refurbished iPhone of iPad van Keurmerk Refurbished-partijen zoals Forza refurbished, is 100% technisch in orde, maar dan tot wel 60% goedkoper! Dankzij de strenge kwaliteitscontroles, standaard twee jaar garantie én gratis laadaccessoires is refurbished van Keurmerk partij Forza een goed alternatief voor Apple nieuw of tweedehands.

Bespaar tot wel 60%

Apple is zeer aantrekkelijk vanwege de kwalitatieve devices, maar daar betaal je wel de hoofdprijs voor. Met refurbished Apple van Forza zijn premium-devices binnen handbereik. Er is een refurbished iPhone voor ieder budget. Je vindt al refurbished iPhones vanaf 139 euro.

Geniet van 2 jaar garantie

Ontvang maar liefst 24 maanden garantie op het gehele toestel, dus ook de batterij. Hierdoor ben je verzekerd van een werkend apparaat op zowel de korte als lange termijn.

Duurzame keuze

Refurbished draagt bij aan een duurzame en circulaire wereld door hergebruik van devices en besparing van belangrijke grondstoffen. Met jouw keuze voor refurbished draag je dus ook bij aan een meer circulaire wereld.

Een slimme investering

Doordat een refurbished toestel simlock-vrij is, kun je er zelf een voordelig sim only-abonnement bij nemen. Doordat je een refurbished iPhone eenmalig aankoopt, betaal je hiervoor ook geen meerprijs in een abonnement. Hierdoor is refurbished zowel op de korte als lange termijn een interessante investering.

Heldere productcondities

Als je kiest voor een refurbished-leverancier met het Keurmerk Refurbished heb je kwaliteitsgarantie, ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop én heb je keuze uit duidelijke productcondities:

●       Zo goed als nieuw,

●       Licht gebruikt,

●       Zichtbaar gebruikt.

Een toestel is altijd 100% technisch in orde, maar jij bepaalt in welke uiterlijke staat het mag verkeren. Hiermee kun je ook weer tientallen euro’s besparen. Een klein krasje is notabene toch niet zichtbaar als je er een beschermhoesje omheen doet.

Groot gamma, met recente maar ook oudere modellen iPhones en iPads.

Daarbij is het goed om te weten dat Apple devices zo’n 6 jaar van software-ondersteuning voorziet. Een refurbished iPhone X kopen? Of een refurbished iPhone XS kopen? Geen probleem, beide toestellen zijn anno nu nog meer dan de moeite waard.

Meeprofiteren?

Zelf ook een refurbished iPhone kopen? Dat begrijpen we na dit artikel maar al te goed. Ik hoor je denken, waar kan ik dit het beste aanschaffen? Eén van de grootste Keurmerk Refurbished-leverancier van de BENELUX is Forza Refurbished. Door het grote gamma Apple devices, vind je bij Forza voor ieder type gebruiker een iPhone of iPad naar wens. Echter, hier betaal je een stuk minder voor en daarbij geniet je van twee jaar garantie.