Hoe kun je online geld verdienen?

Hoe kun je online geld verdienen?

Geld verdienen via internet, het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld voor veel mensen. Het runnen van een webshop via dropshipping, of het verkopen via een platform als BOL.com zijn helemaal ingeburgerd. Veel mensen verdienen op deze manier een passief inkomen. Maar voor een heel groot gedeelte van de mensen die dit eigenlijk ook wel willen is het online geld verdienen nog een ingewikkeld proces.

Online business

Als je een passief inkomen wilt gaan verdienen dan moet je voor jezelf duidelijk maken wat je precies wilt. Wil je iets verkopen via een website, een van de social media kanalen, via Marktplaats of BOL.com? Voor de laatste drie opties heb je geen website nodig die je moet onderhouden. Want eerlijk is eerlijk het lijkt allemaal wel zo mooi maar er komt meer bij kijken dan dat je in eerste instantie denkt.

Als je weet wat je wilt verkopen dan zul je bijvoorbeeld een website moeten (laten) maken maar dan ben je er nog niet. Je wilt namelijk bezoekers op je website hebben en die komen er niet zomaar. Ga je adverteren of steek je al je tijd in zoekmachine optimalisatie? Je ziet genoeg vragen die op je afkomen voordat je gaat beginnen.

SMMB Masterclass

Voor veel mensen is het maken en onderhouden van een website geen optie. Deze groep begint zijn online business op social media, maar helaas zal je daar ook tegen behoorlijk wat issues aanlopen. Voor welk verkoopmodel je ook kiest het is voor alle gevallen belangrijk om je goed voor te bereiden. Gelukkig zijn er tegenwoordig overal cursussen voor en zo ook voor het opstarten van een business op social media. Boyd Hoek heeft daarom de SMMB Masterclass ontwikkeld. In deze Masterclass leert hij je stap voor stap om op de juiste manier met social media om te gaan. Uiteraard gaat hij je ook leren om zo een winstgevend business model op te zetten.

Affiliate marketing

Je kunt er ook voor kiezen om online geld te gaan verdienen met affiliate marketing. Hierbij heb je geen contact met klanten, maar stuur je mensen vanaf jouw website door naar de verkoper. Zodra de doorgestuurde bezoeker een bestelling plaatst ontvang jij hiervoor een commissie. Het voordeel van affiliate marketing is dat je geen klantenservice hoeft te onderhouden.