Bescherm je smartphone en bespaar geld

Bescherm je smartphone en bespaar geld

Is je smartphone je dierbaar? Omdat je deze dagelijks gebruikt om je sociale contacten mee te onderhouden of omdat je er zaken mee doet voor je werk? Of is jouw smartphone belangrijk voor je omdat je er zo lekker op kunt gamen? Waar jij je smartphone ook voor gebruikt, je wilt natuurlijk niet dat dit apparaat schade oploopt of vies wordt. Bescherm je smartphone daarom goed, bijvoorbeeld met een screenprotector of een smartphonehoesje. Hiermee weet je zeker dat jij niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan, waarbij je bovendien je smartphone ook nog eens tijdje moet missen. Kies jij ook voor goede bescherming?

Geen onverwachte kosten

Schade aan je smartphone; het kan zomaar gebeuren. Bijvoorbeeld omdat je mobieltje uit je trainingsjas valt, als je aan het joggen bent. Of als je met je schermpje van je smartphone, tegen de hoek van een tafel aanstoot. Het gevolg? Je mobieltje moet gerepareerd worden en de kosten hiervoor kunnen nog aanzienlijk oplopen. Bij schade kan het zijn dat er bijvoorbeeld een nieuw schermpje in je smartphone geplaatst moet worden. In dit geval kost dit nieuwe schermpje uiteraard geld, maar ook de werkuren die hieraan worden besteed, moeten worden betaald. Los van het feit, dat je jouw mobieltje ook nog eens dagen, of soms weken kwijt bent. Bescherm je smartphone, bijvoorbeeld met een smartphonehoesje. Een simpele manier waarmee je niet meer bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten. Valt deze een keer op de grond of stoot je ermee tegen een tafel? Het hoesje biedt bescherming, waardoor jouw geliefde smartphone geen schade oploopt!

Screenprotector

Een screenprotector werkt eigenlijk heel eenvoudig; er wordt een beschermlaagje aangebracht bovenop het originele schermpje van je smartphone. Valt er nu bijvoorbeeld een klein steentje op je scherm van je smartphone, dan vangt de screenprotector deze als eerste op. Het originele schermpje blijft onbeschadigd, ideaal toch? Voordeel is dat je dus niet meer bang hoeft te zijn voor schade aan je schermpje. Bovendien weet je zeker dat je jouw smartphone ooit weer kunt verkopen in de originele staat. Een screenprotector zorgt ervoor dat je dus veel kosten bespaart en het levert je bij verkoop van je smartphone ook nog eens geld op. Een uitstekende investering dus!