Een persoonlijk kraamcadeau hoeft niet duur te zijn

Een persoonlijk kraamcadeau hoeft niet duur te zijn

Wil je een nieuwe papa of mama verrassen met een uniek kraamcadeau en niet met een afgezaagd cadeau? Neem dan een kijkje in het assortiment van The Wish Label. In deze webshop vind je originele en gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam. Zo weet je zeker dat je een uniek cadeau geeft aan de nieuwe ouders van een baby.

Handgemaakte cadeaus in Nederland

Wil je de ontvanger blij maken met een persoonlijk cadeau dat hij of zij nog niet eerder heeft ontvangen? En wil je niet dat het een afgezaagd rompertje is? Stop dan met zoeken, want je kiest gewoon voor een gepersonaliseerd cadeau van The Wish Label! Een van de favorieten is een houten geboorteposter, waarop de naam, datum, gewicht, lengte, tijdstip en geboorteplaats in het hout worden gegraveerd. Is het tijd voor kerstmisdecoratie? Dan kies je voor een luxe kerstbal met naam, waarbij je zelf de kleuren van de kerstbal, het lint en de naam kunt uitkiezen. Deze leuke herinnering aan de geboorte wordt ieder jaar weer in de kerstboom gehangen. Maar je kunt net zo goed ook kiezen voor een kant-en-klare brievenbuscadeau met daarin schattige sokjes, een gepersonaliseerd kaartje, een mobile voor boven het babybedje of leuke lampjes voor op de kinderkamer. De categorie van gepersonaliseerde kraamcadeaus is zeer uitgebreid en de producten zijn handgemaakt in Nederland. Wel zo leuk en hartstikke uniek!

Snelle levertijd

Het is fijn als een kraamcadeau snel wordt gemaakt. De levertijd van geperonaliseerde kraamcadeaus kan al snel oplopen, omdat het met de hand wordt gemaakt en speciaal op maat wordt gemaakt. Maar gelukkig zijn de productietijden bij The Wish Label zeer kort en kun je al heel snel na bestellen genieten van een leuk en uniek cadeautje. Omdat alle producten gewoon in Nederland worden gemaakt, hoef je niet dus niet wekenlang te wachten totdat je met een leuk cadeau op kraamvisite kunt gaan.

Kun je niet op kraamvisite gaan? Dan kun je het cadeau of een uitgebreid cadeaupakket ook direct laten bezorgen bij de nieuwe ouders. Je kunt ervoor kiezen om het mooi in te laten pakken in een vrolijke cadeaudoos die rechtstreeks naar de ontvanger wordt gestuurd. Bij ieder cadeau of cadeaupakket kun je een persoonlijk kaartje met lieve boodschap toevoegen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kaartjes en jouw eigen boodschap achterlaten die op het kaartje wordt geprint. Super makkelijk dus, en deze persoonlijke touch maakt echt het verschil voor de ontvanger.