Ga je op rondreis met een complete verzorgde fly & drive reis?

Ga je op rondreis met een complete verzorgde fly & drive reis?

Droom jij ook alweer van je welverdiende zomervakantie in een zuidelijk warm land? Languit op een strand of ga je liever rondreizen en een gedeelte van een bepaald land leren kennen? Je kunt beide opties ook combineren als je een fly & drive vakantie boekt. Met een fly drive vakantie boek je een vakantie naar een bepaald land waar er een auto op de luchthaven voor je klaar staat. Deze auto heb je de hele vakantie tot je beschikking. Bovendien zijn alle verblijfplaatsen voor jouw overnachtingen evenals je vliegtickets inbegrepen.

Fly drive Andalusië

Stel je boekt een fly drive vakantie naar zuid-Spanje om rond te reizen door Andalusië. Dan staat de auto voor je klaar op de luchthaven van Málaga of Sevilla. Je kunt dus direct nadat je aangekomen bent met je bagage in de auto stappen en naar je vooraf gereserveerde hotel of appartement rijden. Je hebt dus geen gedoe om een huurauto te zoeken en je bent verder van niemand afhankelijk. Je beleeft dus een avontuurlijke en relaxte vakantie. Als je meer informatie wilt over rondreizen door Andalusië kijk dan eens op Rondreisandalusie.nl.

Fly drive reizen

Het boeken van fly drive reizen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel mensen willen niet 2 of 3 weken op een plaats blijven maar meer zien tijdens hun vakantie. Het mooie aan deze manier van vakantie vieren is dat je helemaal zelf bepaalt waar je naar toe gaat en welke bezienswaardigheden je gaat bezichtigen. Je kunt er ook voor kiezen om op deze manier rond te reizen in andere werelddelen zoals Oceanië of zuid-Amerika. Het voordeel van een fly & drive is dat je in een betrekkelijk korte periode veel van 1 land kunt zien.

Het is wel aan te raden om een dergelijke reis bij een gerenommeerd reisbureau te boeken. Je weet zo dat als er onverwachts iets gebeurd op je bestemming je altijd kunt terug vallen op het reisbureau. Bovendien logeer je zo ook in goede hotels en dat is ook niet onbelangrijk als je zo een actieve vakantie gaat beleven.

Bij het boeken van een fly drive vakantie denken veel mensen dat je de hele vakantie aan het reizen bent. Dit is natuurlijk helemaal zelf in te vullen, je kunt als je daar behoefte aan hebt ook een paar dagen aan de kust inplannen zodat je heerlijk kunt genieten op een van de stranden.