Heerlijk slapen met een inzethor voor je draai-kiepraam

Heerlijk slapen met een inzethor voor je draai-kiepraam

In de zomerperiode is het volop genieten van de zon, het buitenleven en die heerlijke, lange dagen. Toch heeft de zomerperiode ook wat minder leuke kanten. Bijvoorbeeld die vervelende insecten die zomaar binnenkomen, denk hierbij aan steekvliegen en wespen. Maar ook voor mensen die last hebben van hooikoorts kan dit een vervelende periode zijn, de pollen waaien zo de slaapkamer in. Met een inzethor voor je draai-kiepraam heb jij deze zomer geen last meer van insecten en pollen. Ideaal toch?

Perfecte oplossing voor draai-kiepraam

Als je een draai-kiepraam hebt, is deze inzethor de ideale oplossing. Je kunt deze speciale hor in een handomdraai monteren, zonder dat je hier gereedschap voor nodig hebt. Je klikt de hor in je raamopening en het grote genieten kan beginnen. Aan het einde van de zomerperiode kun je de hor net zo gemakkelijk weer verwijderen en berg je deze weer op. Ideaal als je niet zo’n klusser bent, maar geen extra kosten wilt maken. Monteren van deze hor kan echt iedereen.

Klachtenvrij genieten van de zomer

Heb jij een allergie? Last van hooikoorts? Dan de zomerperiode voor jou waarschijnlijk niet altijd de meest leuke periode. Mensen met een allergie, zoals hooikoorts, kunnen namelijk flink last hebben van rondzwevende pollen. Een openstaande deur is heerlijk om buitenlucht binnen te krijgen, maar pollen zweven net zo gemakkelijk mee naar binnen. Een hor is voorzien van gaas met hele kleine vakjes, waardoor deze pollen niet door naar binnen kunnen komen. Hierdoor kunnen mensen met een allergie zoals hooikoorts, nu ook klachtenvrij genieten van de zomerperiode.

Inzethor laat je beter functioneren

Een inzethor voor je draai-kiepraam laat je beter functioneren. Als je ’s nachts je raam niet open kunt zetten vanwege de insecten die je niet binnen wilt hebben, word je ’s morgens duf en energieloos wakker. Daar zul je overdag weer last van hebben; je functioneert minder goed en je bent wellicht ook wat humeurig. Een inzethor biedt hiervoor de ideale oplossing. Je kunt je raam altijd open laten staan, hiermee laat je de frisse lucht binnen en houd je de insecten buiten. Je zult merken dat je hierdoor een stuk beter gaat functioneren. Ideaal!