Professionele refurbished printers kopen, verstandig?

Professionele refurbished printers kopen, verstandig?

Het is wel bekend dat een goede printer best wel prijzig kan zijn. Een printer is een essentieel onderdeel van de meeste bedrijven en kan natuurlijk niet ontbreken. Het is natuurlijk altijd fijn om een beetje geld te besparen en zeker als je daar de beste kwaliteit voor terug krijgt.

Wat zijn de verschillen

Een goedkope printer hoeft zeker niet altijd van slechte kwaliteit te zijn. Refurbished Printer heeft een ruim assortiment aan refurbished printers met de beste kwaliteit.

Elke printer wordt zorgvuldig nagekeken door professionals, schoongemaakt en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen als dat nodig is. Dit is natuurlijk ontzettend fijn om wat geld te besparen en bent u alsnog verzekerd van de hoogste kwaliteit. De tweedehands printers die Refurbished Printer aanbiedt zijn minsten 50% goedkoper dan de originele prijs, en vaak wel meer dan 90%. Met dit verschil in prijs bespaart u genoeg geld, wat u bijvoorbeeld weer verder in uw bedrijf kunt steken. Voor refurbished printers met de hoogste kwaliteit bent u bij Refurbished Printer zeker aan het juiste adres.

Verantwoordelijkheid

Een groot voordeel van een tweedehands laserprinter van Refurbished Printer is dat de drukkosten veel lager zijn en u, ook zo weer, een hoop geld kan besparen. Zo is ook de snelheid en kwaliteit van een occasie veel beter en kunnen onderdelen die niet meer goed werken, heel gemakkelijk vervangen of hersteld worden. Een ander groot voordeel aan tweedehands printers is dat u zo bijdraagt tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tweedehands printers zijn zo ook duurzamer, aangezien u er voor kiest om iets te hergebruiken, in plaats van een nieuw model aanschaffen. De tweedehands printers zijn geschikt voor zelfstandigen, kleine- en middelgrote bedrijven, organisaties etc.

Omdat elke printer gecontroleerd en/of eventueel gerepareerd wordt door onze professionals, bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Een tweedehands printer kan zo maar de oplossing zijn voor uw bedrijf! 

Service en kwaliteit

Met een beoordeling van een 9 door onze klanten, krijgt u altijd gegarandeerd de beste service en kwaliteit. Elke tweedehands printer van Refurbished Printer is inclusief 3 maanden garantie, zo weet u zeker dat als er iets mis is met uw printer, dat onmiddellijk opgelost wordt. Wanneer u niet in staat bent om de printer zelf op te halen op ons magazijn, kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze professionele transportservice. Wij bieden hier ook de optie om de printer door een van onze professionals voor u te laten installeren.