Wat maakt de blenders van Blendtec zo uniek?

Wat maakt de blenders van Blendtec zo uniek?

Blenders zijn er in allerlei uitvoeringen en prijscategorieën. De blender is dan ook onmisbaar in iedere keuken. Zo maak je met een goede blender onder andere smoothies, kun je noten en ijs fijnhakken, sauzen en soepen maken en nog veel meer. Is jouw oog gevallen op een blender van Blendtec en wil je weten wat de blenders van Blendtec zo uniek maakt? Dan wil je zeker verder lezen.

Duurzaam mes van gehard staal

Alle Blendtec blenders beschikken over een mes van gehard staal. Dit mes is 10 keer sterker en 80% dikker dan de messen die je in andere blenders vindt. Het mes in een Blentec blender is niet scherp maar stomp. Het mes draait rond met meer dan 480 km per uur. Hierdoor is er geen vlijmscherp mes nodig om tot een zachte massa te komen. Het stompe mes verpulvert de ingrediënten in plaats van dat het snijdt. Hierdoor is de blender veilig schoon te maken.

Aandrijfas van gehard metaal

De hoogwaardige aandrijfas op de blenders van Blendtec is zeer sterk en bestand tegen het hoge vermogen van de blenders. De aandrijfas maakt gebruik van het vermogen van de motor om het mes krachtig rond te laten draaien. Alle blenders van Blendtec zijn voorzien van een schijf-aansluiting van gehard metaal, waar de concurrentie vaak gebruik maakt van kunststof onderdelen die kwetsbaar zijn. De aandrijfas schiet niet weg en hoeft ook niet vervangen te worden. Bij intensief gebruik is dit dus een uitstekende keuze. Dit is één van de redenen dat veel professionals kiezen voor een blender van Blendtec en waarom websites als BesteBlender.be ze ook graag aanraden.

High-speed motor

Blendtec blenders zijn vergeleken met andere blenders op de markt voorzien van de krachtigste motoren. Hierdoor kun je met gemak zware ingrediënten fijn maken, waaronder bevroren fruit, ijs en rauwe groenten. De high-speed motor zorgt voor een ​​perfect gladde structuur.

Hoog gebruiksgemak

Ten slotte zijn blenders van Blendtec prettig in gebruik. De blender is gemakkelijk schoon te maken. De kan heeft een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat de ingrediënten in plaats van dat ze blijven ronddraaien, juist richting het mes stromen. Hierdoor blijven er geen restjes achter van voedingsmiddelen. Na gebruik hoef je alleen maar warm water en een drupje afwasmiddel in de kan te gooien en de reinigingsfunctie of het puls programma te selecteren om de automatische reinigingscyclus te starten. Alle blenders van Blendtec zijn daarnaast voorzien van touch bedieningspanelen. Dit ziet er schitterend uit en maakt van zowel het blenden als schoonmaken een eenvoudige klus.