Een nieuw tintje in de slaapkamer met beddengoed

Een nieuw tintje in de slaapkamer met beddengoed

Als je je slaapkamer wilt opfrissen of vernieuwen, hoe je niet meteen de kwast te pakken. Met nieuw beddengoed en een geopend dekbed kun je je slaapkamer al een nieuw gevoel geven. De kwaliteit van de beste dekbedden en beddengoed is vooral het materiaal van het gebruikte dons of katoen of de gebruikte veren van belang. U vindt alleen volledig gerijpt en dus bijzonder groot dons in uw dekbed. Ze hebben een hogere vulkracht en slaan daardoor meer lucht en warmte op dan conventionele donzen dekbedden. Een verschil dat je zult voelen! Kwaliteit beddengoed is een investering in heerlijk slapen en een goede nachtrust. Laat staan de heerlijke momenten welke met uw partner in bed kunt beleven tussen de lakens.

WWS donzen dekbedden

Geen goede slaap zonder te weten dat je donzen dekbed duurzaam is geproduceerd! En geen hoogwaardig donzen dekbed zonder de beste natuurlijke ingrediënten! Dons of veren zijn afkomstig van dieren die al zijn geslacht voor de voedselproductie. Door aanvullende reinigingsprocessen heeft WWS een niveau van reinheid bereikt dat de conventionele normen ver overtreft: WWS SuperClean: meer dan schoon - superschoon! In WWS worden de normen voor het houden van op de soort afgestemde boerderijdieren al jaren strikt nageleefd en gecontroleerd. 

Donzen dekbedden

Ten eerste, wanneer de winter aanbreekt, is het behaaglijke donzen dekbed in trek. De natuurlijke dekbed vulling van dons en veren kan veel meer doen dan u alleen maar warm houden. Een dekbed kopen bij vele online webshops als WWS is gemakkelijk, voordelig en verzekerd van goede kwaliteit. Dons is ook perfect geschikt voor dekbedden voor alle seizoenen! Doe uw persoonlijke donsdeken test en u zult het zien: Dons en veren zijn ideaal voor alle 4 de seizoenen!

Een donzen dekbed is de ideale warmteaccumulator en doet dat op geheel natuurlijke wijze. Het dons in onze dekbedden is afkomstig van watervogels, zoals ganzen en eenden. Ze zorgen voor luchtig-zachte dekbedden die zich altijd en bij elke beweging perfect aan uw lichaam hechten. Zo blijft uw slaapklimaat altijd hetzelfde zonder dat u last heeft van koude tocht.

De voordelen van donzen dekbedden zijn niet op één hand te tellen:

- 100% natuurlijk

- 100% katoenen hoes (satijn)

- Beste warmteregeling

- Superlicht

- Extra zacht

- Aanpasbaar - geen tunnelvorming!

- Zeer duurzaam.

- Gemakkelijk te onderhouden

- Geschikt voor het hele jaar

- Natuurlijk gemaakt in Duitsland, Turkije of China.