Een notitieboek kopen, om nooit meer iets te vergeten!

Een notitieboek kopen, om nooit meer iets te vergeten!

Stel je voor dat je 's morgens wakker wordt met een baanbrekend idee, een idee dat je leven zou kunnen veranderen. Nog voor je onder de douche staat, kun je de ideeën, gedachten spinsels en todolijstjes alweer vergeten zijn. Je ideeën noteren, een kleine aantekening of een krabbel kan ervoor zorgen dat je deze wel onthoud.

Het is natuurlijk ook mogelijk uw gedachten en inspiratie op de achterkant van boodschappenlijstjes of bierviltjes te krabbelen. Maar ze zijn waarschijnlijk stijlvoller en beter te bewaren op één van de 176 bladzijden van het notitieboekje, naar keuze in A4 of A5.

Laat je verbeelding bloeien met een a5 notitieboek

Pas op, het gebruik van notitieboekjes kan erg verslavend zijn! Als je al je gedachten opschrijft, is het gevaar dat je verzand in juist zoveel aantekeningen. Maak uw aantekeningen kort en krachtig. Wij raden aan altijd een pen bij de hand te hebben om te voorkomen dat er goede ideeën uitlopen.

Als preventieve maatregel is het raadzaam om meerdere notebooks te kopen. Bijvoorbeeld een met een abstract patroon omslag voor ondoordachte ideeën van allerlei aard. Eén met een motiverend opschrift voor to-do-lijstjes en plannen, en één met de mooiste bloemen en bladeren rond uw dagboeknotities en dromen.

Een agenda 2023 met Notitieboek voor uw planning

Sluit alle browservensters en open de enigszins soepele, met zijdemat bedrukte kartonnen omslag van uw agenda. Wachtend op jou en je gedachten zijn blanco pagina's willen jou afspraken, balans in vrijetijdskleding en werk plannen. Voor pagina's beschikbaar voor notities, gebruik je inspiratie, creativiteit of zet je gedachte op papier.

Teken, fantaseert of plant u beter op maagdelijk wit blanco papier, op onopvallende stippen of getextureerde lijnen? Misschien is er een notitieblok voor jou voor elk soort gedachte die het waard is om met de hand geschreven te worden? U zou niet de enige zijn - net zoals u niet de enige zou zijn als een zelfbenoemde schrijfwaren junkie die niet voorbij kan aan blocnotes, notitieboekjes, pennen en ander schrijfgerei zonder zijn collectie aan te vullen. Terwijl anderen nog maar pas de kwaliteit van het handschrift herontdekken, geniet u al van de vele gebruiksmogelijkheden ervan in agenda's, op wenskaarten of postkaarten en vele andere papieren schoonheden.