Ontdek alles over een babydoll

Ontdek alles over een babydoll

Ben je op zoek naar een manier om de nachten wat intenser te maken? Dan is een babydoll een heel handig middel om je vriend te verleiden. Wat het nu juist is en welke verschillende soorten babydolls er bestaan, ontdek je in deze blog. 

Wat is een babydoll?

Een babydoll is in essentie een nachtjapon om te dragen tijdens het slapen. Echter is het wel een hele korte nachtjapon dat vaak gedragen wordt in combinatie met een slipje. Daarom vormt een babydoll regelmatig de basis van een nacht vol met passie. 

Hoe herken je een babydoll?

Een babydoll is vrij eenvoudig te herkennen. Het kenmerkt zich doordat het altijd een duidelijke vorm bevat rond de borsten en daaronder heb je een soort van rokje. Meestal komen deze rokjes tot aan de billen, maar tegenwoordig vind je ook heel veel babydolls waarbij het rokje tot de navel komt. Je hebt ook veel keuze in stofjes en kleuren: ga dus voor kant, zijde, satijn of vele andere stoffen in het roze, rood of zwart. 

Transparante babydoll

Met een transparante babydoll geef je heel je lichaam bloot. Perfect geschikt om te tonen dat je trots bent op je lichaam, wat je zeker mag zijn! Er bestaat geen betere manier om je man te verleiden dan met een transparante babydoll en veel zelfvertrouwen. Het geeft veel prijs, maar ook nog niet alles. 

Strakke babydoll

Ben je iets minder zeker over je eigen lichaam? Dan kies je best voor een strakke babydoll. Deze geeft niet je volledige lichaam bloot, maar legt wel mooi de nadruk op je borsten. Deze babydolls bieden de perfecte bijdrage aan een spannende en opwindende nacht. Condooms bestellen is een must. Waar een wil is, is een weg

Chemise

Een chemise behoort tot de familie van de babydolls, maar is iets minder bestemd om je man te verleiden. Begrijp me niet verkeerd, je man zal helemaal wild worden als je een chemise draagt. De meeste vrouwen dragen een chemise als nachtjapon omdat het zo licht is aan de huid. Een groot verschil met een babydoll is dat een chemise nauwsluitend is op de heupen. Een babydoll is dit absoluut niet. 

Vul je chemise aan met een jarretel

Wil je je man helemaal naar de zevende hemel sturen? Dan is het dragen van een jarretel in combinatie met een chemise een hit in de roos. Je man zal niet weten wat hem overkomt. Wat je ook kiest, je ziet er ongetwijfeld prachtig uit. Het is vooral belangrijk dat je iets uitkiest waarin je jezelf de volle 100% goed voelt.