Zo verras je een jarige man!

Zo verras je een jarige man!

Heeft je man, broer, beste vriend, lief, vader… het geluk midden in de zomer te verjaren? Dan hebben we een fantastisch idee voor je: verras hem met een oude bekenden-verjaardagsfeest. Dat is eens wat anders dan clichékadootjes als een boormachine, weekendje weg of alweer een nieuw paar sokken. Wedden dat hij deze verjaardag niet snel vergeet? 

Wie nodig je uit?

Het is pas echt leuk als er ook vrienden en familie langskomen die de jarige in kwestie al lang niet meer gezien heeft. Is er een neef die ver weg woont? Een jeugdvriend die normaal heel weinig tijd heeft? Stel voor deze ene keer alles in het werk om die er ook bij te krijgen. Geen mooier cadeau dan samen prachtige herinneringen ophalen. En waarom zou je niet eens echte uitnodigingen versturen? Dat is zoveel persoonlijker dan een mailtje of bericht op Whatsapp. De kans dat ze ‘nee’ zeggen is meteen ook veel kleiner! 

Alles begint met een kaartje

Kan iemand er toch niet bij zijn? Vraag die persoon dan om een echte verjaardagskaart op te sturen. Ook dat is een pak persoonlijker dan een ‘HB’ op Facebook en wordt echt enorm geapprecieerd. Zeker als de verzender in kwestie er een mooie tekst met herinneringen in schrijft, wordt het kaartje een echt bewaaritem. 

Denk je nu meteen aan kaartjes met bloemetjes, en dat dat toch niets voor mannen is? Nee hoor, tegenwoordig vind je echt wel een coole verjaardagskaart voor een man. Vaak kan je ze zelfs personaliseren met bijvoorbeeld een foto. En hey, heel wat mannen houden ook van bloemetjes! 

Alle klassieke ingrediënten

Voor de rest hoef je het echt niet ver te zoeken. Met het juiste gezelschap is een feestje sowieso geslaagd. Ga voor de klassieke barbecue bij je thuis, in de zomer is dat sowieso een winner. Zeker als er mensen zijn die hun kindjes meebrengen. Je kan het jezelf altijd extra gemakkelijk maken door een barbecue-cateraar te laten komen. Minder werk en zorgen voor jou! 

Zijn er kinderen bij? Overweeg dan om ook voor hen genoeg entertainment te voorzien: een springkasteel, grote tuin, trampoline of voor grotere kinderen een zwembad. Zo houden die zichzelf vlot bezig en kan de jarige zich zoveel hij wil richten op het gezelschap. Win-win!

Nog minder werk, maar misschien minder kidsproof: reserveer in een gezellig restaurant. Of waarom ga je niet met een hele bende naar een festival in de buurt? De losse sfeer, de mogelijkheid om iets te eten en te drinken… Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke dag of avond van te maken!